Anja Tekelenburg tijdens de verkiezingsmarkt in Castellum
Anja Tekelenburg tijdens de verkiezingsmarkt in Castellum

Afscheid van Anja Tekelenburg

Na vier jaar actief geweest te zijn als commissielid, nam Anja Tekelenburg deze week afscheid van de gemeenteraad. Hieronder kunt u haar persoonlijke afscheidswoorden lezen.

Beste Groen-Linkser of belangstellende,

Zoals jullie gezien hebben, stond ik niet meer op de lijst voor een nieuwe periode binnen de fractie van Groen Links. Ik heb me ruim vier jaar met hart en ziel ingezet op met name Sociale Zaken en Welzijn. Hierin heb ik kunnen onderzoeken hoe het politieke handwerk en het avondwerk voor mij zijn.

Daar het avondwerk mijn gezondheid geen goed doet, en dat gezondheid een groot goed is maakten de keus op een bepaald moment gemakkelijk. Stoppen met het fractiewerk voor Groen Links om het Sociale deel stevig handen en voeten te geven.

Ik ga me de komende tijd focussen op LilANT en mijn mantelzorgtaken, die er altijd zijn. Ik blijf bereikbaar voor advies.

Rest mij de fractie te bedanken voor alle leuke, mooie en ook lastige momenten die wij samen mochten delen.
Rest mij de kiezers te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen bij de vorige verkiezingen, want eerlijk is eerlijk, door jullie voelde ik mij gesteund in het fractie-werk.

We gaan in de lokale politiek een spannende tijd tegemoet en ik wens Tijm en Hilde met een goede steunfractie heel veel wijsheid en alle goeds.

Anja Tekelenburg
Commissielid GroenLinks Houten