GroenLinks op campagne in Bunnik

Ontmoet Kandidaat Kamerleden in Bunnik

Op zondag 24 juni heeft iedereen de kans om in Bunnik kandidaten voor de lijst van de Tweede Kamer te ontmoeten. GroenLinks ontvangt in 'Het Wapen van Bunnik' Linda Voortman (plaats 5), Niels van den Berge (plaats 6) en Dirk van den Bosch (plaats 14). Vincent Bijlo zal hen op Bijlose wijze ontvangen en interviewen. Iedereen uit het publiek kan de vragen stellen die op de lippen branden. De ontmoeting wordt gecombineerd met een campagneborrel. Het eerste rondje is op kosten van GroenLinks!Ook Houtenaren zijn welkom!

GroenLinks Bunnik ontvangt zondag drie kandidaat-Kamerleden:

  • Linda Voortman, plaats 5 (1979, Enschede), lid van de Tweede Kamer
  • Niels van den Berge, plaats 6 (1984, Bad Honnef), werkzaam bij GroenLinks
  • Dirk van den Bosch, plaats 14 (1976, Leiderdorp), werkzaam bij GroenLinks

GroenLinks Bunnik start de verkiezingscampagne in de regio met een gezellige campagneborrel. Tijdens deze bijeenkomst kun je kennismaken met kandidaat-kamerleden en hoor je meer over de campagne. Vincent Bijlo daagt de kandidaten uit en geeft op Bijlose wijze commentaar op de gebeurtenissen in de partij en de landelijke politiek.

De Bunnikse cabaretier/columnist Vincent Bijlo gaat van start, de kandidaten presenteren zichzelf en worden geïnterviewd door Bijlo en de lokale politici. Wat vinden de kandidaten van belangrijke zaken die in/nabij Bunnik spelen, zoals de sneltram naar de Uithof en verbreding van de A27?

En hoe scoren publiek en kandidaten in de luchtige quiz ‘Hoe GroenLinks ben jij’?

Iedereen is welkom bij de campagneborrel vanaf 16.00 uur, ook mensen die – nog – geen lid zijn van GroenLinks. Slot zal rond 18.00u zijn.

 

GroenLinks Bunnik nodigt ook Houtenaren van harte uit om te komen!