Cursus 'Wegwijs in GroenLinks'

Vanaf 8 oktober organiseert GroenLinks Utrecht-Stad een cursus 'Wegwijs in GroenLinks' die ook open staat voor leden uit de provincie Utrecht. De nadruk ligt op het verwerven van inzicht in de (gemeentelijke) politiek in het algemeen en die van GroenLinks in het bijzonder.

In het najaar organiseert GroenLinks Utrecht-Stad een cursus ‘Wegwijs in GroenLinks’. De nadruk van de cursus ligt op het verwerven van inzicht in de (gemeentelijke) politiek in het algemeen en die van GroenLinks in het bijzonder. Het gaat zowel om de visie en standpunten van GroenLinks, als om de activiteiten van de afdeling stad Utrecht.

De cursus bestaat uit vier avondbijeenkomsten met een interactief karakter. De eerste drie avonden gaan over respectievelijk het GroenLinks gedachtengoed, de partijorganisatie, de organisatie en activiteiten van de afdeling Utrecht. De vierde avond gaat over het debat als instrument voor de ontwikkeling van politieke ideeën. Prominente GroenLinksleden delen hun kennis en ervaring met de deelnemers.

Deze cursus is opgezet voor (nieuwe) leden van de afdeling GroenLinks Utrecht-Stad, maar staat ook open voor leden uit de provincie Utrecht; de eerste avond vindt plaats op 8 oktober.

Meer informatie en aanmelding