Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Record aantal meldingen op meldpunt vuurwerkoverlast

  Het GroenLinks meldpunt voor vuurwerkoverlast heeft rond de jaarwisseling 142 meldingen binnengekregen. Dat is bijna het dubbele ten opzichte van de jaarwisseling 2017/2018.  Het algemene beeld komt overeen met het het landelijk beeld: de overlast lijkt dit jaar toegenomen.

  Lees verder
 2. Jeroen Romijn geïnstalleerd als commissielid, Tjitte jongste stagiair én een update over de ingediende motie LHBTI+

  De raadsvergadering van 11 december was in meerdere opzichten bijzonder voor GroenLinks.

  Jeroen Romijn werd geïnstalleerd als nieuw commissielid. Daardoor bestaat de fractie nu uit vijf raadsleden en een commissielid.

  Op de tribune zat die avond ook Tjitte Boersma, 14 jaar jong. Tjitte werd door de burgemeester speciaal welkom geheten. Hij was dan ook de jongste aanwezige in de raadszaal.

  Tjitte woont in Houten en loopt zijn maatschappelijke stage voor het Oosterlicht College uit Nieuwegein bij de fractie van GroenLinks.

  En er is een update over de ingediende motie LHBTI+

  Lees verder
 3. Gespreksavonden Windpark Goyerbrug

  De verwachting is dat voor het einde van 2018 de initiatiefnemer van Windpark Goyerbrug een aanvraag indient bij de gemeente voor een omgevingsvergunning. De planvorming voor Windpark Goyerburg is ruim tien jaar geleden gestart.

  Lees verder
 4. 111 meldingen van vuurwerkoverlast in Houten

  Bij het meldpunt voor vuurwerkoverlast in Houten zijn 111 meldingen binnengekomen: 106 per mail en 5 per telefoon, veel meer dan voor de openstelling van het meldpunt werd verwacht. Voor GroenLinks is dit een belangrijk signaal dat vuurwerk door veel mensen uit de gemeente Houten een bron van overlast is. Het rapport dat is gemaakt naar aanleiding van deze meldingen is te vinden in de bijlage van dit bericht.

  Lees verder
 5. De waarde van natuur

  Hilde de Groot - Fractievoorzitter GroenLinks Houten

  Het zal u niet verbazen dat ik als fractievoorzitter van GroenLinks van de natuur houd. Mijn man en ik zijn 'buiten' gaan wonen in 't Goy, om te kunnen genieten van het groen, de dieren en de seizoenen. Samen met mijn zoontje ben ik vaak buiten en maken we huisjes voor padden en egels. Ik breng hem zo de waarde van natuur bij.

  Want voor mij en voor GroenLinks heeft natuur een eigen waarde. Gewoon, zoals het is. Daar hoeft geen geasfalteerd pad, bungalow of koffietentje bij. Natuur heeft een unieke waarde van zichzelf. Zonder deze toevoegingen blijft de natuur mooier en vindt er minder verstoring plaats. Natuur hoeft geen geld op te leveren.

  Lees verder

Pagina's