Samen gaan wij Nederland veranderen! Jesse vraagt ons allemaal om hem daarbij te helpen. In het concept verkiezingsprogramma vind je wat dat concreet gaat betekenen. Heb je het al in je bezit? Je kunt het hier downloaden.

Wij willen jou de gelegenheid geven om met andere leden (Houten, Zeist, Utrechtse Heuvelrug) te discussiëren over het concept programma. Zodat het ook echt het programma van ons allemaal wordt. Kom op donderdag 29 september van 20:00 tot 22:00 uur naar de Eurowinkel, Bosstraat 1 te Driebergen.

Op basis van jullie voorkeuren kiezen we de vijf meest gevraagde onderwerpen uit. Over deze onderwerpen gaan we met elkaar in debat. Je kunt tot en met 5 oktober een amendement indienen bij het landelijk bestuur. Hiervoor heb je wel 14 medestanders nodig. Er is op de avond gelegenheid om medestanders te werven voor een amendement. 

Om de kosten van de avond te dekken, vragen wij alle aanwezigen een eigen bijdrage van €5,-. Kom je ook? Laat het ons weten door een e-mail te sturen. Noem hierin maximaal drie onderwerpen die je bij voorkeur wilt bespreken. Vermeld hierbij het hoofdstuk en het specifieke programmapunt.