GroenLinks actief tijdens Houten Fietst!

Afgelopen zaterdag vestigde de Fietsersbond Houten op zeer succesvolle wijze de aandacht op de fiets. Op de markt vol creatieve acties, mogelijkheden en gesprekken die de Fietsersbond organiseerde, waren ook opvallend veel GroenLinks-leden actief. Een impressie door Anja Tekelenburg.

De manifestatie Houten Fietst! was al in de voorbereiding ludiek aangekondigd door de plaatsing van ‘weesfietsen’ in de grachten bij Het Rond. De manifestatie was zo leuk dat er veel stemmen opgingen om de eyecatchers voorlopig nog even in de gracht te laten staan. Twee aanwezige wethouders toonden zich enthousiast, dus GroenLinks hoopt dat de fietsen tot Kerst te bewonderen blijven!

Afgelopen zaterdag 22 september, de eerste herfstdag is het feest op Het Rond. Behalve dat de zon schijnt, is er van alles te doen. De Fietsersbond heeft een markt vol creatieve acties, mogelijkheden en gesprekken.

De hele familie Groothoff is actief en onze Dick Veldkamp natuurlijk. Voor het overige zijn er opvallend veel min of meer actieve GroenLinks-leden op deze markt actief. Tot mijn grote vreugde komen David Jimmink en Tijm Corporaal samen met Govert-Jan Knotter vertellen dat ze vandaag eindelijk gedaan hebben wat ze al lang wilden: lid worden van de Fietsersbond.

Vanaf vandaag is de hele fractie en steunfractie van GroenLinks lid van de Fietsersbond. Groene mobiliteit en groene stroom, we worden steeds duurzamer en bewuster met elkaar.
Hoe leuk het was kunt u zien in het volgende filmpje dat Omroep Houten afgelopen zaterdag – zeer professioneel trouwens – maakte!