Tijm Corporaal en Hilde de Groot overhandigen cheque aan het Houten Huis

GroenLinks doneert aan actie Houten Huis

Voor GroenLinks hebben kinderen de toekomst. Elders op de wereld hebben kinderen vaak juist geen toekomst, doordat schoon drinkwater en riolering ontbreken staat hun leven op het spel. Daarom zijn wij blij met het initiatief van het Houten Huis. Vanmiddag gingen verkiezingskandidaat Hilde de Groot en fractievoorzitter Tijm Corporaal er op bezoek met een donatie.

GroenLinks Houten kijkt verder dan de Rondweg. In Nederland hebben we het heel goed. Juist daarom willen we stilstaan bij mensen elders die het veel minder goed getroffen hebben.

In ons programma zeggen we dat kinderen de toekomst hebben. Kinderen elders op de wereld hebben die toekomst vaak juist niet, hun leven staat op het spel doordat schoon drinkwater en riolering - zaken die voor ons zo vanzelfsprekend zijn - ontbreken.

GroenLinks is blij met het initiatief van het Houten Huis en draagt daar graag aan bij. Het geld dat we anders aan onze Kerstborrel zouden besteden, doneerden we daarom graag aan het Houten Huis en we rondden het naar boven af naar € 100.

We wensen het Houten Huis veel succes met de actie, die nog tot morgenmiddag duurt!