GroenLinks fietskaravaan trekt door Houten

Onder begeleiding van toepasselijke muziek trok zaterdag een fietskaravaan van GroenLinks door Houten. Aan het einde van de middag nam Ruard Ganzevoort, Eerste Kamerlid voor GroenLinks, deel aan een verkiezingsdebat in de Opstandingskerk.

De fietskaravaan ging om 10.00 uur van start bij de muziektent op het Plein in het Oude Dorp. Rond 12.00 uur trok de karavaan verder naar Winkelcentrum Castellum, om uiteindelijk om 14.00 aan te komen op Het Rond. Onderweg knoopten de deelnemers gesprekjes aan met voorbijgangers. In de Sporen, het Hout en de Muren deelden flyers uit om de GroenLinks-standpunten onder de aandacht te brengen.

Aan het einde van de middag nam Ruard Ganzevoort, Eerste Kamerlid voor GroenLinks, deel aan het politiek café ‘Onze Toekomst’ in de Opstandingskerk. Naast Ruard namen ook vertegenwoordigers van zes andere partijen deel aan het debat. Uiteraard hebben we Ruard op passende wijze naar het Politiek Café vervoerd!

We baarden veel opzien met de fietskaravaan, de muziek en een fietstaxi die Ruard Ganzevoort de kerk in reed. We kijken terug op een uitstekende dag met een goede sfeer, prachtig weer, goede gesprekken en een uitstekende bijdrage van Ruard Ganzevoort aan het debat.