10-11 september - GroenLinks deelt koekjes uit bij de stations in Houten

GroenLinks in het openbaar vervoer

In de avondspits van maandag 10 september en de ochtendspits van dinsdag 11 september deelde GroenLinks flyers en koekjes uit onder de reizigers. Onze manier om te laten zien dat we staan voor een aangenaam en betrouwbaar openbaar vervoer.

Maandagavond was GroenLinks present bij station Houten Castellum, waar onder de reizigers flyers en GroenLinks koekjes uitgedeeld werden. Dinsdagmorgen konden reizigers ons tegenkomen bij het Fietstransferium en het busstation in Houten Centrum.

In een duurzame economie wonen en verplaatsen we ons op een slimme manier. GroenLinks werkt aan duurzame compacte steden die worden verbonden door snelle treinen.

GroenLinks wil dat iedereen in Nederland gezond kan wonen. Kinderen die opgroeien langs drukke wegen, snakken naar schone lucht. Daarom kiest GroenLinks voor openbaar vervoer en voor nieuwe fietspaden. Zo halen we de automobilist uit de file. Er hoeven dan geen nieuwe wegen te komen in onze groene polders. Zo houden we Nederland groen, gezond en leefbaar.