VUURWERKVRIJE STRAAT? GroenLinks komt langs met een taart!

De jaarwisseling staat voor de deur. Een mooi feest voor iedereen! Steeds meer mensen in Nederland zijn voor een verbod op consumentenvuurwerk. Zover is het nog niet. Maar bent u groot voorstander van een Oud en Nieuw zonder vuurwerk? Wellicht kunt u dan samen met uw straat afspreken om dit jaar geen vuurwerk af te steken en uw straat uit te roepen tot vuurwerkvrije straat.

GroenLinks Houten ondersteunt uw initiatief van harte. Meld uw vuurwerkvrije straat aan op hdegroot@groenlinks.nl. Dan krijgt u van ons op 2 januari een zelfgebakken taart! Heeft u vragen over hoe u een vuurwerkvrije straat kunt organiseren? Bel dan met David Jimmink, gemeenteraadslid GroenLinks, telefoon: 06-81197165.

Wij zien graag een vrolijke en feestelijke jaarwisseling, zonder overlast en slachtoffers. Het niet afsteken van vuurwerk is beter voor de gezondheid, de natuur, uw huisdieren en het voorkomen van zwerfvuil. Bovendien leidt vuurwerk afsteken tot een onwenselijk grote kans op persoonlijk letsel en beschadiging van eigen en andermans eigendommen.

Wij wensen u een goede en gezonde jaarwisseling en zien u graag op 2 januari!

GroenLinks Houten

David Jimmink & Hilde de Groot